On Line Radionice i Treninzi

Uporaba mobilne tehnologije je nadmašila postotak uporabe stolnih računala tako da je omjer sada već negdje 65% spram 35% u korist mobilnih uređaja. Korisnici sve više preferiraju slušanje i praćenje radionica preko svog pametnog telefona nego odlazak na edukaciju što iziskuje dodatno trošenje vremena za putovanje i te gubljenje vremena koje korisnici mogu utrošiti na rad ili odmor.

Današnja tehnologija uvelike pridonosi komociji življenja, shodno tome korisnici danas traže da se sve obavlja putem Interneta.

 

Radionice, treninge, savjetovanja, edukacije i bilo koji oblik prenošenja Vašeg znanja, možete Vašem klijentu ponuditi putem On Line sustava.

Vaša ponuda diktira način prezentiranja, način izvođenja radionica ili treninga. Sadržaj koji se postavlja nalazi se On Line, a njemu se pristupa prijavljivanjem u sustav integriran na Vašu Internet stranicu. Odabirom željene radionice ili treninga, plaćanje korisnik vrši također putem Interneta, a na svoj e-mail dobiva potvrdu o kupnji radionice i pristupne poveznice za slušanje/gledanje/čitanje željenog sadržaja kojem može pristupiti bilo putem svog računala ili mobilnog uređaja.

 

Napredna varijanta koja se koristi za postavljanje On Line radionica i treninga je interaktivni sustav educiranja ili LMS.

LMS (Learning Management System) je sustav za postavljanje i upravljanje učenjem – softverski program koji nudi potrebne alate obrazovnim ustanovama i tvrtkama za online učenje i usavršavanje. Instruktor nudi resurse i sadržaj polaznicima, prati njihov napredak i nadgleda njihovu učinkovitost u procesu učenja. Sustav također izvrsno funkcionira kao edukativni način davanja informacija, dokumenata kroz proces učenja obrade dobivenih podataka.

Više o LMS-u

 

Sustav edukacije je identičan edukacijama u učionicama, samo je dodatno olakšano korisnicima jer učiti mogu iz vlastitog doma sa vlastitog kompjutera ili mobilnog uređaja.

 

Za manje zahtjevne potrebe educiranja, odnosno za održavanje radionica ili treninga koje korisnik samo sluša/gleda/čita i nema potrebu polaganja ispita ili postavljanja pitanja, ulaganje u izradu Vaše On Line radionice iziskuje manji budžet, pa je sustavno preporučljiv osobnim trenerima, edukatorima i svim onima koji putem Interneta nude svoje radionice i treninge.

 

Za svako pitanje

Vama smo na usluzi