Online edukacije – LMS (Learning Management System)

Razvojem Interneta, edukacije napokon nisu više vezane za prostorne učionice. Sada učionice možete kreirati unutar vlastite web stranice i omogućiti brzu i kvalitetnu edukaciju klijentima, zaposlenicima, suradnicima u svako doba dana i bez vremenskih ograničenja.

 

LMS (Learning Management System) je sustav za postaveljanje i upravljanje učenjem – softverski program koji nudi potrebne alate obrazovnim ustanovama i tvrtkama za online učenje i usavršavanje. Instruktor nudi resurse i sadržaj polaznicima, prati njihov napredak i nadgleda njihovu učinkovitost u procesu učenja. Sustav također izvrsno funkcionira kao edukativni način davanja informacija, dokumenata kroz proces učenja obrade dobivenih podataka.

Sustav edukacije je identičan edukacijama u učionicama, samo je dodatno olakšano korisnicima jer učiti mogu iz vlastitog doma sa vlastitog kompjutera.

 

 

 

U korporativnim organizacijama izrazito je cijenjeno kao način obuke osoblja. U konzultantskim  tvrtkama se čak koristi kao oblik razonode i treninga kroz kreativnu obuku osoblja.
Edukacije ovisno o vašim marketinškim planovima možete organizirati na različite načine.

Besplatne – promotivne edukacije s ciljem informiranja i privlačenja klijenata

Platne – S mogućnošću učlanjivanja, različite načine plaćanja, plaćanje svake edukacije posebno, godišnje članarine.

 

 

Kreiranje edukacija je jednostavno. Lekcije koje su pripremljene na Vašem kompjuteru, jednostavno poput unosa novosti unosite i same lekcije. Dodavanje sadržaja poput fotografija i videa je individualno ovisno o pojedinačnoj lekciji.

Polaznik edukacije prolaskom kroz svaku stranicu lekcije i klikom na slijedeću, automatski u sustavu trigerira podatak i stupanj prolaska edukacije. Taj se podatak bilježi te polaznik u svakom momentu može pregledati dokle je stigao i na kojem je stupnju same edukacije.

Unutar lekcija se je moguće postaviti neograničen broj testova. Nakon svakog poglavlja, ili nakon završetka tečaja. Pitanja se kreiraju na principu da/ne odgovora, a/b/c/d… odgovora ili pak pisanih odgovora koje zatim zahtijevaju Vašu verifikaciju.

Također se može odrediti minimum postotka prolaznosti. Neki tečajevi dopuštaju 50-60% znanja za prolaz testa dok zahtjevni tečajevi traže 100% točne odgovore.

Ovisno o kompleksnosti i težini edukacije, Vi kao edukator određujete koliko puta polaznik može pristupiti ispitu, jer naravno iza prenijetog znanja, na kraju izdajete certifikat o prolasku edukacije.

Lekcije su kodirane te u njih nije moguće pristupiti bez Vaše dozvole, putem učlanjivanja ili prijave.

Eventualno skidanje materijala – sadržaja, možete postaviti slobodno preuzimanje skripti za off-line rad, kao i zaštititi sadržaj od kopiranja.

 

 

No ako Vam se čini prekomplicirano, rado ćemo online edukaciju postaviti za Vas.

Za Vas radimo kompletnu pripremu online edukacija.

Uređivanje i unos svih Vaših materijala (tekst, slike, video zapisi, testovi, itd.), te oblikovanje online edukacije.

Savjetovanje u pripremi sadržaja.

Stručna podrška i savjetovanje pri izradi online tečaja kako bi vaši online tečajevi izgledali odlično i dali mjerljive rezultate.

Grafičko oblikovanje stranica, PDF obrazaca, PPT prezentacija…

Profesionalne fotografije i vrhunske ilustracije, te usluge grafičkog dizajna za vaše tečajeve.

Izrada promo materijala

Usluge grafičkog oblikovanja i priprema vaših promotivnih materijala za tisak, te izrada web bannera i korporativnih čuvara zaslona (screensavera).

Video produkcija.

Izrada animacija i video zapisa, snimanje predavanja, obrada video zapisa, te pretvaranje vaših PowerPoint prezentacija u profesionalna video predavanja.

 

Za svako pitanje, Vama smo na usluzi.