Online Edukacije – eLearning system


Podučavanje i Treninzi - na jednostavan način

Prednosti Online Educiranja


Preuzmite prezentaciju sustava u PDF formatu

Online Educiranje je svojevrsna revolucija u načinu educiranja

Izrazito veliki napredak u sustavu podučavanja pojedinaca za sve one koji se žele baviti svim vrstama edukacija.

Ako ste edukator, mentor, trener, ili konzultant, a cijeli posao obavljate sami, vjerojatno imate osjećaj da bi se trebali klonirati!

U stvari, klonirati sebe bi vjerojatno za Vas bio optimalan način obavljanja Vašeg dijela posla, ali dok se to ne ostvari postoje drugi slični načini kako da kvalitetno povećate obujam Vašeg poslovanja sa istom kvalitetom.

Da bi se Vaše poslovanje širilo, imate potrebu za novim kadrovima. Ali ne morate zapošljavati druge ljude da odrade Vaš dio edukacija, ne morate ih obučavati da rade posao onako kako Vi želite. Jednostavno posložite Vaše edukativne materijale i dopustite tehnologiji da sama odradi Vaš posao.

Tehnologija je danas u mogućnosti da Vaš posao odrađuje umjesto Vas.

Ponekad ne radi samo o Vama, već i o Vašim klijentima

Pogledajmo koje prednosti kod Online Edukacija imaju Vaši klijenti. Kako je Online Edukacija velik napredak u sustavu obrazovanja i naročito pojednostavljen sustav, klijenti/učenici to vole. Moderan život, moderna tehnologija i moderan način educiranja je ono što današnji učenici traže. Brza, dostupna, vremenski neobavezna i jednostavna edukacija. Način na koji bilo tko sa bilo kojeg mjesta, uz pristup Internetu se može kvalitetno obrazovati. Nema potrebe gubiti vrijeme na odlaske u učionice, čekanje profesora ili samo putovanje do učilišta. Mogućnost da učenik nauči nešto iz komocije vlastitog doma je njemu i financijska ušteda, što današnjim studentima uvelike olakšava obrazovanje.

Naprednim ili zaposlenim klijentima, koji imaju potrebu obaviti određenu edukaciju za dodatno osposobljavanje ili neki seminar, ovaj način štedi dragocjeno vrijeme koje ne žele izgubiti.
Kod nas ljudi još uvijek naginju razmišljanju da Online Edukacija nije na „razini sveučilišta“ i da se ne dobivaju „stvarne“ diplome, koristeći Online Edukacijski sustav možete ponuditi klijentu potpuno isti edukativni sadržaj koji vodite osobno uz izdavanje certifikata/diplome koja klijentu kasnije na isti način služi za daljnje prezentiranje u poslovnom sektoru.


Sustav automatizirano omogućuje polazniku prolaz kroz sve edukativne lekcije i poglavlja, provjeru znanja putem raznih vrsta testova i na kraju uspješnog prolaska polaznik dobiva Vašu certifikat/diplomu.

Dopustite nam da objasnimo
zašto je Online Edukacija tako odlična!


Idemo vidjeti koje su prednosti Online Edukacija od kojih ćete poželjeti mijenjati svijet!

Možete predavati doslovno što god želite!

Recimo da imate edukaciju sa klijentom Vaših snova. Ali on živi u drugom gradu, to znači da morate krenuti na put i izbivati od doma. Pritom nećete bitu u vašoj matičnoj kući i raditi druge edukacije za to vrijeme. Za edukaciju sa tim posebnim klijentom se trebate posebno pripremiti i psihički i fizički, te naravno pripremiti edukaciju shodno lokaciji na kojoj će se održati.
Za održavanje te iste edukacije putem Online sustava, dovoljno je da jednom pripremite materijale i možete ostvariti neograničeno mnogo edukacija bez ikakvog dodatnog angažmana.

Vaš klijent snova će odabrati edukaciju, sjesti komotno za svoje računalo i odraditi sve samostalno.

Recimo da ste Vi poslovni trener:

Recimo da ste Vi poslovni trener i da obrađujete različite životne segmente te ste među ostalima pripremili predavanje o poslovnoj organizaciji. Vaš budući klijent će sjesti za kompjuter i upisati u Google „kurs poslovne organizacije“ te će se pojaviti ispis mogućih i kurseva, i organizacija, i poslova, a u paragrafu gdje stoji Vaš naziv Poslovna Organizacija – kurs organizacije poslovanja, uz sugerirajući kratki uvod u način i provođenje kursa, Vaš budući klijent će kliknuti na Vaš link. Zatim će vidjeti da ne mora ići na predavanja, da ne mora gubiti vrijeme, da ne mora misliti jeli trener dobar ili ne, nego će pročitati što mu kurs nudi, koje su njegove mogućnosti i pogodnosti. Zatim će kroz par klikova smiren i iz komocije vlastite fotelje, odmah započeti s učenjem kako njemu paše.

Ni jedan, ali ni jedan klasični učionički sustav edukacija se ne može mjeriti s ovim načinom!

Obzirom da ne morate zaposliti dodatno osoblje, za određene edukacije možete klijentima ponuditi nižu cijenu programa čime ćete automatski privući sve one klijente koji odustaju od edukacija zato što su im preskupe. Ionako edukaciju pripremate samo jednom, a može ju se iskoristiti doslovno bezbroj puta. Vaš angažman i utrošak vremena spram klasičnom načinu predavanja je drastičan. Vrijeme koje uštedite za Vas je nezamjenjivo. .
U svrhu promidžbe, ili u varijanti osposobljavanja vlastitog kadra za dodatne funkcije, edukacije možete ponuditi besplatno.
Ali za uvjete gdje klijenti traže Vaše cijenjene certifikate/diplome koje trebaju prezentirati svojim poslodavcima, putem Online Edukacijskog sustava izdajete potpuno jednako kao i kod klasičnog načina predavanja. Vaš renome je samo Vaš, a klijent koji prođe sve testove, bili oni odrađeni na papiru ili online, stvar je ista, pitanje je samo jeli klijent koristio olovku ili tipkovnicu. Klijentu koji prođe ispite izdajete Vaš certifikat u PDF formatu te je klijent u mogućnosti preuzeti ga sa Interneta u svakom momentu.

Pitate se zašto sve više kompanija, konzultanata, trenera i edukatora prelazi na Online Edukacijski sustav?


Pogledajmo važnije detalje

Grupni kursevi i društveni managament – idealan teambuilding

Za tvrtke i grupe, polaženje online kursa može biti više od sjedenja za kompjuterom. Pravi angažman se može kreirati oko postizanja mogućnosti učlanjivanja u edukativne skupine.

Koncept grupnog vršnjačkog učenja znači da studenti trebaju komunicirati međusobno kako bi kvalitetno dijelili znanje i iskustva tijekom edukacije. Studenti nisu pasivni pojedinci. Međusobnom komunikacijom krug znanja se širi, ideje se rađaju a iskustva stječu.

Idealan način za održavanje Online Team-buildinga.

Višestruki načini organiziranja testova

Izdvajamo

Pitanja sa više odgovoraBanka pitanjaNasumična pitanjaNasumični odgovori
Tagirana pitanjaVremenski ograničeni testoviOdređivanje postotka znanja za prolaz testa


Određivanje mogućnosti ponavljanja
Sustav prikupljanja informacija Preuzimanje liste rezultataLista studenata ovisno o treneruPrilagođeni odgovori
Importiranje pitanjaEksport/Import kursevaTestovi podijeljeni na stranice i poglavlja


E-mail informacije

Uvedite Vaš sustav educiranja u budućnost!

Za svako pitanje, Vama smo na usluzi


Više o politici privatnosti.