Razvoj digitalnog marketinga

Digitalni marketing služi za povećanje prometa i profita. Povećanjem prometa na Vašoj stranici povećavate vidljivost stranice i širinu djelovanja, čime raste Vaše poslovanje i profitabilnost stranice.

Search Engine Optimization (SEO)

Najvažnija stvar na Internet stranici je sadržaj. Prva stvar u kreiranju dobrog SEO-a je kvaliteta sadržaja. Nadalje, kvalitetno postavljanje sadržaja i označavanje na pravilan način, izdvaja bitne dijelove stranice koji su važni kako bi ih SEO alati uočili i zabilježili. Poanta dobro postavljenog SEO-a je dobra rang pozicija koja je bitna za postojanje i posjećenost Vaše web stranice.
Nema isplativije marketinške stvari od dobro postavljenog SEO-a.

Plaćanje po kliku - promo kampanja

Odredite budžet, ključne riječi, demografske i geografske te gledajte kako se povećava posjećenost Vaše web stranice. Mi Vam u tome pomažemo na način da za Vas optimiziramo kampanju i učinimo ju profitabilnom.

Digitalno oglašavanje

Stvaramo izražajne kampanje za oglašavanje koje informiraju i privlače pozornost klijenata. Kombiniramo kreativni dizajn i strateški osmišljeni sadržaj kako bi efikasnost oglašavanja bila istaknuta.

Marketing društvenih mreža

Demografska slika je široka, a Vaša publika svakim danom koristi sve više i više društvene mreže. Marketing putem društvenih mreža pronalazi Vaše targetirane korisnike prikuplja njihovu pažnju koja se zatim usmjerava da oni postanu Vaši klijenti.