Konzalting i strateško upravljanje za digitalne medije

Strateško upravljanje u digitalnom svijetu je poseban proces za svaku organizaciju. Vizije, ciljevi i mogućnosti su povezane međusobno u svrhu povećanja poslovnog napretka.

Arhitektura informacija i optimizacija sučelja

Arhitektura informacija je strukturalni dizajn putem kojeg se u određenom okruženju iznose i povezuju informacije. To je umjetnost organiziranja sadržaja. Optimizacija sučelja (User Experience) fokusira se na korisnikove navike uporabe digitalnog sučelja uzimajući u obzir emocije i stavove isto kao i potrebe ponuđača informacija.

Konzalting u Internet marketingu

Strategija Internetskog marketinga kroz usluge konzaltinga omogućuje Vam uvid i pokazuje mogućnosti putem kojih bi se poslovne ideje pretvorilo u uspješan Internetski posao.

Organizacija & Strategija sadržaja, Copywriting

Strategija postavljanja sadržaja odnosi se na planiranje, odabir, razvoj i organizaciju pisanog i vizualnog sadržaja. To je bitan segment u stvaranju kvalitetnog informacijskog sučelja. Kvalitetan i zanimljiv sadržaj privlači korisnika, lako upravljanje sadržajem zadržava korisnika, time stranica stječe kvalitetnog klijenta i osigurava sigurnu poslovnost.

Razvoj digitalnih marketinških strategija

Promotivna marketinška kampanja je koordinirana serija koraka sačinjena promoviranjem proizvoda/događaja putem različitih medija i na različite tehnološke načine. Dobro osmišljen odabir tehnologije i dizajna omogućuje kvalitetan napredak poslovanja.